MasterMind

Veelgestelde vragen

Voor wie is de Escape Room bedoeld?

De Escape Room is speciaal ontwikkeld voor docenten van de Universiteit Utrecht. Onderwijs wordt met meer mensen gemaakt dan alleen docenten. Samengestelde teams van docenten met ondersteunend personeel en/of studenten kunnen daarom ook deelnemen aan de Escape Room.

Met hoeveel deelnemers kan ik meedoen?

De Escape Room is geschikt voor 4 tot 6 personen. Met minder dan 4 deelnemers kan de Escape Room niet plaatsvinden. Deelname is gratis maar niet vrijblijvend. Valt er iemand uit, regel dan zelf vervanging. Laat ons even weten wie de vervangende deelnemer is.

Krijg je het minimum aantal deelnemers niet bij elkaar? Neem contact met ons op en we kijken of we een groep kunnen samenstellen.

Hoe lang duurt het?

De Escape Room zelf duurt 60 minuten, of korter natuurlijk, als je de missie sneller hebt volbracht. De nabespreking duurt ook circa 60 minuten. Houd rekening, introductietijd en pauze meegerekend, met een totale tijdsinvestering van ongeveer 2,5 uur.

Wat is de locatie van de escape room?

Je komt MasterMind op verschillende locaties van de universiteit tegen: de binnenstad, het University College Utrecht en het Utrecht Science Park (Uithof). Het is een pop-up Escape Room; de exacte locatie kan dus per datum verschillen.

Ik ben verhinderd/ ik wil een andere speeldatum

Stuur een mail naar MasterMind met daarin je naam, de (nieuwe) datum en het (gewenste) tijdstip.

Wat is de voertaal waarin het spel wordt gespeeld?

De voertaal van de escape room is Nederlands. Mocht je een collega hebben die Nederlands niet als moedertaal heeft, maar wel basis begrip heeft van de Nederlandse taal, dan is het mogelijk om de escape room te spelen.

Bereikbaarheid en toegankelijkheid

Er wordt gespeeld op wisselende UU-locaties die over het algemeen goed per fiets en ov bereikbaar zijn. Er is zoveel als mogelijk rekening gehouden met toegankelijkheid voor mindervaliden. Neem contact met ons op als je zeker wilt weten of en hoe een bepaalde locatie is geaccommodeerd ten aanzien van bereikbaarheid en toegankelijkheid.