MasterMind

Nieuws

Wetenschappelijke publicatie Escape room

De MasterMind Escape Room heeft een wetenschappelijke publicatie opgeleverd!

Het doel van de MasterMind Escape Room is om docenten op een speelse manier kennis te laten maken digitale tools en om ze te helpen met het kiezen van een passende tool bij hun eigen onderwijs. Het merendeel van de docenten heeft aangegeven dat de Escape Room hen heeft geholpen om meer online tools te gebruiken in het onderwijs, en daarnaast dat het spelen van de Escape Room een plezierige en zinvolle tijdsinvestering was.

In het artikel wordt het ontwerp van de Escape Room geanalyseerd aan de hand van evaluatieformulieren die de docenten invullen na afloop, observaties van de Game Masters, en informeel contact met de docenten na het spelen van de Escape Room.

Je kunt het artikel hier downloaden en lezen (pagina 109-135)